Англійський компаньйон – бекон.

Ароматизатор Бекон.

  “Сніданку бути!” – головне гасло прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Їжте вранці, щоб залишатися активним і повним сил протягом робочого дня або дотягнути до обіду. У дитячому садку манною кашею заправляють малюків, холостяки закидають в себе пару бутербродів з кавою, а жінки на дієті скрупульозно зважують порції.

  Чи то англійські селяни в XIX столітті!

 

  Наїстися мали так, щоб до заходу сонця не відриватися від роботи в полі. Тому будьте вкрай уважні, замовляючи в Лондоні «класичний англійський сніданок». Адже результат перевершить очікування! 2 смажених яйця, 2 тоста з маслом, пару сосисок, квасоля в томатному соусі і смажений хрусткий бекон! Все подадуть на тарілці і посміхнутися вашим круглим очам.


    Англійці нація консервативна, вони бережуть свою королеву і куховарську книгу. Туманний Альбіон – регіон, де кухня вважається однією з найбідніших за різноманітністю рецептів, але калорійність перевищує всі мислимі межі. При нормі добового раціону дорослої людини – 2000 ккал, такий сніданок потягне на 1000 ккал, а то і більше. Тому, якщо в екскурсійну програму не входить багаторазове сходження на Тауер або напів-марафон по Оксфорд стріт, то обмежтеся – континентальним сніданком.

 

Бекон частий гість сніданків не тільки в Англії. Американці так само грішать вживанням цих жирних, хрустких смужок підсмажених на сковороді рясно присмаченою маслом. Не дивлячись на те, що в Україні свинарство – історично лідируюча галузь тваринництва, бекон не прижився на сніданок. Наші співвітчизники обходяться кашею, пластівцями швидкого приготування, бутербродами або тим, що залишилося від учора.


 

    Популярність бекону стійко зберігається в снекової рецептурою. Чіпси, сухарики, горішки, кукурудзяні палички з беконом – “must have” будь-якої торговельної марки і представлені на полицях супермаркетів.

Фірма Самшит пропонує купити ароматизатор «Бекон» німецької якості Symrise. Ароматизатор “Бекон” порошкоподібний, термостабільний. Рекомендації щодо дозування, способу внесення уточнюйте у менеджерів. Менеджер допоможе підібрати профіль смаку згідно з вашими побажаннями.

Купити ароматизатор або зразок ви завжди можете зателефонуємо нам.

Залишити відповідь