Персикова насолода.

Ароматизатор Персик.

    Удушливий полудень. Спека серпанком стоїть над землею. Ледь помітний шум прибою,  дорога змією губиться вдалині серед столітніх дубів. На столі стоїть плетений кошик з персиками, а повітря наповнене дзвінкої тишею прощання. Так би розлучалась Саллі зі своїм коханим Джоном на веранді фамільного особняка на околиці Савани, штат Джорджія. Ніхто не дізнається повернеться солдат конфедерації з кровопролитної війни Півночі і Півдня, але достовірно відомо, що Саллі буде коротати самотні вечори під покровом крон куштуючи солодкі плоди персикового дерева

  

Персик – фрукт, який потрапив з Китаю, але довгий час звазвся «перське яблуко». Перси вели торгівлю з римлянами ще до нашої ери. Заповзятливі купці не стали поправляти римську еліту в неточності визначень, так і прижилося слово «персик». Китайці шанують персикове дерево за його здатність приносити вдачу та довголіття. У цьому стограмовому плоді містяться вітаміни А, В, і С, магній, фтор, кальцій. Для збереження краси жінки ще в давнину шкіру зволожували персиковими маслами. Як і будь-який інший фрукт в надлишку веде до підвищення цукру, тому протипоказаний діабетикам і людям з надмірною вагою.


   

  Я люблю персик за його насичений смак, м’ясисту текстуру, лоскочущі ворсинки шкірки. У 1982 році в США серпень проголошено Національним місяцем персика, думаю для України така назва теж підійшла б. Прилавки ломляться під вагою ніжно-помаранчевих, рожевих плодів в останній літній місяць.

  Персик володіє універсальним смаком, як полуниця і банан. Найчастіше використовують в кондитерській (цукерки, желе, начинки) і молочній (йогурти, заквавскі, сирки, глазуровані сирки з начинками) галузях харчової промисловості. Часто використовується в лінійках дитячого харчування. Популярний аромат однозначно вас зацікавить.


Фірма Самшит представляє ароматизатор персик в двох станах – рідкому і порошкоподібному. Яскравий, приємний аромат ніжного персика додасть вашому продукту легку ноту солодощі. Німецька якість Symrise гарантує термостабільність, сталість смаку і аромату. Зі свого боку фірма Самшит гарантує наявність на складі запропонованих ароматизаторів і завжди надійне партнерство.

Дізнатися дозування, підібрати профіль смаку, а також отримати консультацію по способам внесення ви можете, зателефонувавши нам.