Продіндустрія 2018. На старті успіху.

Продіндустрія 2018. На старті успіху.

  Лютий зазвичай місяць спаду в харчовій промисловості. За січневі свята всі нагодовані делікатесами, ну а жінки починають в люті холоди свій щорічний процес перетворення до весни. Тому останній зимовий місяць це найкращий привід, щоб знайти нових бізнес-партнерів і корисні зв’язки на весняно-літній сезон.

З 21 по 23 лютого фірма «Самшит» відвідала виставку в м. Вінниця – Продіндустрія 2018. Ми традиційно презентували ароматику Symrise. Рідкі і порошкові, концентровані і ароматизатори зі стандартною дозацією були представлені у виставкових зразках.


Для Вінницького регіону – це було в новинку, від того виробники з часткою здивування знайомилися з продуктом. Зазначу, що якість Symrise справила тільки приємне враження.

Виставка-ярмарок радувала простого споживача асортиментом продукції всіх галузей харчової промисловості України, ну а нам дала можливість побачити на власні очі продукцію наших клієнтів. Запахи ковбас, сирів, цукерок і печива були в повітрі до закриття, і серед них чітко чулися знайомі аромати.

 

 

  

Регіональний масштаб виставки вніс корективи в формат її проходження, але це допомогло визначити для себе наступні кроки у розвитку та просуванні ароматики Symrise в центральному та західному регіоні України. Хочемо подякувати організаторам Продіндустрія 2018 за оперативну допомогу в облаштуванні стенду, а так само хочемо побажати залучення більшої кількості виробників Вінниччини та сусідніх регіонів.