Смачного сиру до столу.

Ароматизатор “Сир”

Часто дивовижне в нашому житті виходить зовсім випадково. Так і сталося з сиром з цвіллю. Дуже довго сир їли виключно “чистим”, зробленим з коров’ячого, овечого або козячого молока. Хоча перші згадки про сир з цвіллю зустрічаються в працях римських істориків ще до нашої ери, але загальне визнання отримав сир з містечка Рокфор у Франції.

Сыры с плесенью: класифицированая изысканность вкуса - Optima – надежный поставщик optiмальных решений

  Так недбалий пастух забув головку сиру в печері, де під впливом вологи вона покрилася цвіллю. Зголоднілий пастух на свій страх і ризик вирішив спробувати на вигляд зіпсований продукт, але виявився приємно здивований коли відчув горіховий присмак з нотами благородної цвілі. Так і з’явився найвідоміший сир з цвіллю – Рокфор.

Вітчизняний споживач познайомився з цим делікатесом досить пізно, лише в кінці ХХ століття. Зараз на полицях супермаркетів представлені “блакитні” сири імпортних виробників.

 

Тому так важливо йти в ногу з часом і ми пропонуємо виробникам сирів, сирних продуктів, а також соусів звернути увагу на нашу новинку – ароматизатор “Сир” з профілем смаку блакитного сиру.

Купить сыр с плесенью

 

Використовувати даний ароматизатор можна в плавлених сирах, а також в білих соусах, які гармонійно підійдуть до вишуканих страв європейської кухні.

Ви завжди можете купити ароматизатори, дізнатися наявність на складі і отримати консультацію, зателефонувавши нам.