Шоколадна палітра

Ароматизатор “Шоколад”

  Шоколад, шоколад, всюди один шоколад куди не подивися. У начинці, глазурі, в батончиках, печиві та навіть в чашці.

Картинки День святого Валентина Сердце Шоколад Пища белом фоне

Шоколад універсальна основа для фантазій! Він дуже добре поєднується з горіхами, кокосом, фруктами та ягодами. М’яка, піддатлива структура дарує нескінченну кількість форм. Шоколад люблять усі, а хто його не любить не пробував смачного.

А під новий рік давайте разом дивувати споживача. В цьому році ми, нарешті, завершили формування смакової палітри видів шоколаду. Ароматизатори Шоколад з профілем смаку молочний і какао гармонійно приєдналися до чорного і екстра чорного. Тепер ми точно знаємо, як смачно!

 

 

Не забувайте також про такий базовий ароматизатор, як Ваніль. Даний аромат володіє унікальними якостями округляти та доповнювати всю ароматичну композицію продукту. Він набагато ефективніше звичного етилваніліну. картинки : милая, сердце, Пища, Готовка, Макрос, Коричневый, почва, шоколад, Гурман, Десерт, кекс, натюрморт, круг, Испеченный, Крупным планом, печенье, конфеты, Крошка, Орган, диета, Голодный, белый фон, Студийный снимок, Нездоровое питание, закуска ...

Ви завжди можете купити ароматизатори, дізнатися про їх наявності на складі і отримати консультацію, зателефонувавши нам.