Ароматизатори для супів швидкого приготування

Ароматизатори для супів швидкого приотування.

Час біжить. Ми постійно щось робимо, кудись йдемо, заводимо будильник щодня ще на п’ять хвилин раніше. Наші календарі забиті зустрічами та нагадуваннями про дні народження далеких родичів. Часу так мало і так багато водночас. Іноді його не вистачає на прості речі – приготувати собі суп, зварити каву та спекти пиріг.

Обои для рабочего стола Хлеб Укроп Супы Пища Тарелка белым фоном

  Супи швидкого приготування, бульйонні кубики присутні на кухонних полицях нарівні із сіллю та цукром. Вже готова добірка спецій, ароматичних рішень дозволяє заощаджувати час. Гасло з 90-х річних “просто додай води” – актуальне як ніколи.  

Основними уподобаннями залишаються – “Курка”, “Гриби“, “Яловичина”. Грунтуючись на власному досвіді та позитивних відгуках клієнтів ми пропонуємо додати в рецептуру ароматизатор “Масло”. Він додасть необхідну жирність і зробить смак м’яким та насиченим.

Особливе місце займає порошкоподібний ароматизатор “Вершки-молоко”. Він вигідно підкреслить вершковий смак крем-супів, надасть молочні ноти. Sopa de espárragos verdes frescos en un recipiente aislado sobre fondo blanco. | Foto Premium

Ароматизатори Symrise чудово поєднуються, даючи унікальні профілі смаку. Під впливом європейських кулінарних традицій вітчизняний виробник починає випускати сирні супи швидкого приготування.

Тут ми пропонуємо звернути увагу на ароматизатори “Сир” із профілем смаку Чеддер або Гауда. Для надання пікантності не забудьте покласти ароматизатор Лук або Коріандр.

Фірма “Самшит ЛТД” пропонує придбати порошкоподібний ароматизатор “Курка“, “Цибуля“, “Яловичина“, “Бекон“, “Свинина” виробництва Symrise.

Всі подробиці про дозування, наявність ви можете дізнатися, зателефонувавши нам.