Ароматизатори для м’ясних снеків

Ароматизатори для м’ясних снеків

      Лишилось ще не довго до жарких літніх днів, коли розпочнеться повноцінний сезон снекових виробів — чипсів, горішків, та набираючих нині популярність м’ясних снеків, вироблення яких не можливо без використання ароматизаторів та смако-ароматичних добавок.

Снеки мясные | Все о продуктах питания

  Найбільш популярними ароматами в продукції такого типу є сирний, м’ясний та пряний. Для створення сирних композицій ми пропонуємо виробникам смако-ароматичних преміксів класичний сухий ароатизатор “Сир Чеддар”. Насичений смак твердого сиру не виходить з моди ніколи. Пом’якшити його можна більш лагідним ароматом “Сир Гауда”, та створити нові відтінки смаку. Не слід забувати і про “Сметану”, яка надасть пікантної нотки.

 

Якщо з сиром більш зрозуміло, то колекція м’ясних ароматів найширше поле для діяльності. М’ясні снеки після проходження термічної обробки або висушення частіше за все втрачають первинні ароматичні якості. Покупець же потребує яскравих смакових відчуттів під час споживання, тому пропонуємо звернути увагу на базові ароматичні ноти – “Курка”, “Бекон”, “Яловичина” та “Свинина”.

Використовувати їх можна за двома напрямками — або як складову частину преміксів, що будуть наноситись на поверхню висушеного м’яса, або у розcілі під час вимочування сировини. Ароматизатор “Бекон” – має нотки смаженого, жирного бекону. Ароматизатор “Курка” заповнить втрачені смакові якості продукту та подарує відчуття засмаженої на вогнищі страви. А, ароматизатор “Свинина” це окрема історія. Більш смачнішого аромату годі й шукати. Хрустка скоринка, в міру жирна та підсмажена. Що може бути краще?!

 

 

 

Також ми пропонуємо аромати для розширення лінійки пряних смаків – “Гриби”, “Гікорі”, “Салямі”, “Кріп”. Всі аромати термостабільні, зберігають смако-ароматичні якості після температурної обробки та щонайкраще відповідають вподобанням споживача. Палітра ароматів настільки різноманітна, а можливості комбінувати аромати від одного виробника дають вам гарнтію на успіх!

Мясные СТИКИ - Гаринские

 

   Втілення бажань – це не лише справа часу, але й справа наполегливої праці, залучення надіних партнерів для досягнення спільної мети. ТОВ фірма “Самшит” – завжди надійний партнер у розбудові нових проектів та отримання гарних результатів.

Ви завжди можете купити ароматизатори, дізнатися наявність на складі і отримати консультацію, зателефонувавши нам.