Ароматизатори для молочного виробництва

Ароматизатори для молочного виробництва.

   Молочні та молоковмісткі продукти – популярна тема для обговорення в ЗМІ, інтернет-порталах та на виході зі спортивного залу, а так само біля дитячих майданчиків. Одні наполегливо відстоюють необхідність вживання молока і сиру щодня у великих кількостях, бачачи в ньому джерело кальцію, вітамінів і мінералів, а також спосіб нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Їх противники з ретельністю добувають молоко з альтернативних джерел – горіхів і злакових, стверджуючи, що корова людині не рідня і пити молоко – гріха подібно. Але є і ті, хто не належить до жодного з таборів.

Вони щодня кладуть в продуктові кошики, йогурти, масла, сири і молоко, просто вважаючи, що це смачно. Вибір їх або «Сметанковий» або «Російський», а може бути «Голландський» сир і не прихопити ще персикового йогурту та літр молока на ранковий омлет? Поки що третє більшість, а значить ринок молочної і молоковмісткої продукції зберігає позиції і розвивається.

 

Використання ароматизаторів в молочній промисловості дозволяє вирішувати наступні завдання:

– доповнення і відновлення смако-ароматичних характеристик. У зв’язку з тим, що сучасні стандарти якості та виробництва вимагають збільшення швидкості дозрівання сирного зерна, це безпосередньо призводить до втрати смако-ароматичних якостей. Ароматизатори справляються з цим питанням.

– втрата початкової жирності доповнюється смако-ароматичними композиціями. Так, наприклад, ароматизатор Масло-вершки або Масло допомагають наситити продукт якому бракує жирності, створити відчуття «домашнього» продукту.

– коров’яче молоко, як і будь-яка базова сировина схильне до коливання якості пов’язане з сезонністю, кормами та інше. Ароматизатор, як продукт виготовлений спеціально для харчової промисловості – володіє стабільними властивостями, що допомагає доповнювати і заповнювати «порожнечі», пом’якшувати сторонні смаки.

 

  Масло-вершкова група спрямована на надання різних відтінків смаку, посилення вершкового смаку, кислого, солодкого. Ароматизація фруктових наповнювачів для йогуртів, сиркових мас, дозволяє знизити собівартість товару, а так само надати виробу більш виражений смак. Часто для виготовлення дитячих сирних десертів використовується ароматизатор «Ваніль». Він насичує приємним солодким смаком.


 

   Фірма «Самшит» пропонує для виробників молочної продукції широкий спектр рідких ароматизаторів Symrise. Молочна і масляна група в нашому портфоліо – обширна і за роки роботи підібрана виключно під потреби і переваг українського ринку.

Отримати консультацію по підбору ароматики, а так же технології внесення ви завжди можете зателефонувавши нам.