Ароматизатор Курка

Ароматизатор “Курка”

     Від чого жодне свято не минає без страв з курочки? Відповідь проста – тому що  це смачно. Її смажать, запікають, варять, додають у всілякі салати і роблять начинку для пирогів. Тому не дивно, що ароматизатор «Курка» такий популярний.
Курка займає провідне місце на ринку. Це пов’язано, в першу чергу, із зростанням цін на яловичину, свинину. М’ясопереробна промисловість тонко відчуває і швидко реагує на зміни споживчих запитів. Згідно зі статистикою за 2015-2016 рік, динамічно збільшуються обсяги продукції, що випускається з вмістом м’яса птиці. Аналітики відзначають зростання обсягів продажів як «чистого» курячого м’яса, так і продуктів з його ароматом.

 

Що ж стосується експортного сегмента українського ринку, то і тут зберігається подібна тенденція. Європейські прилавки перенасичені свининою та яловичиною, тому українські експортери активно продають м’ясо птиці в ЄС, закриваючи допустимі квоти. Додатковий пошук ринків збуту приводить нас на Близький Схід та в Азію. Кошерність і халяльність це основні вимоги до вхідних товарів. Тому ставка вітчизняного виробника – «курка».

Де ж треба використовувати ароматизатор  “Курка“?
– заморожені напівфабрикати (фарш для пельменів, чебуреків та ін.);
– плавлені сири;
– супи швидкого приготування;
– м’ясовмісні вироби (ковбаса, сосиски, шинка та ін.);
– снеки (чіпси, сухарики, кукурудзяні палички та ін);
Всі категорії застосування є актуальними не тільки на локальному ринку, а й на міжнародному. Відновлення і поліпшення органолептичних якостей, що втрачаються при виготовленні, а так само маскування неприємних присмаків – ось головне завдання ароматизатора. Ароматизатори «Symrise» (Сімрайз) – бренд, який не потребує багатослівної презентації. Використання німецьких смакоароматичних добавок буде вигідно відрізняти ваш товар від конкурентів. Якість! Ціна! Надійне партнерство! Це три кити вагомої переваги вашої продукції.
Ароматизатор “Курка” від фірми “Symrise” завжди в наявності на складі ТОВ фірми «Самшит».